O podjetju

Socialno varstveni center Litija d.o.o. je občinsko podjetje, ki ima v lasti večino Medgeneracijskega središča ŠMELC, ki se nahaja v bližini centra Litije s čudovitim razgledom na Litijski most in reko Savo v neposredni bližini železniške postaje, ter zdravstvenega doma, pošte in trgovskih centrov. Večino površin centra zaseda dom starejših občanov 4. generacije – gospodinjske skupnosti, urejen je vrtec z dvema oddelkoma, varovana stanovanja, glasbena šola, urejeni so tudi prostori za varstveno delovni center. Poleg osnovne socialno – izobraževalne namembnosti, je v objektu urejena tudi Tosamina prodajalna »Bela štacunca«, frizer in banka (Delavska Hranilnica).

 Kontakt

 • Naslov

  Ljubljanska cesta 3

  1270 Litija

  Slovenija

 • Telefonska številka

  01 8963 462

 • E-pošta

  ivan.matijevic@svc-litija.si

 Zadnje FB objave

2 weeks ago

Šmelc je dodobra spremenil podobo levega brega Litije. V ozadju železniška postaja, Predilnica Litija in Graška Dobrava.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago

Vsem občankam in občanom Občine Litija ter vsem, ki nas spremljate, čestitamo za 1. maj. Preživite praznik v naravi ob dobri hrani in dobri družbi. #Litija #NašeMesto

Vir fotografije: Občina Litija

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago

Čas je, da odložimo delo in se prepustimo trenutku 🔆🍺🍮🍹
Uživajte v prostih dneh!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Lep sončen pogled iz Šmelca. 🔆🔆
#Litija #NašeMesto

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

V Šmelcu nas je obiskala Folklorna skupina Večerna zarja - Društvo upokojencev Veliki Gaber. Poskrbeli so za veselo vzdušje in nas spomnili na stare slovenske plese in pesmi ob katerih nam je zaigralo srce.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 12 »