O podjetju

Socialno varstveni center Litija d.o.o. je občinsko podjetje, ki ima v lasti večino Medgeneracijskega središča ŠMELC, ki se nahaja v bližini centra Litije s čudovitim razgledom na Litijski most in reko Savo v neposredni bližini železniške postaje, ter zdravstvenega doma, pošte in trgovskih centrov. Večino površin centra zaseda dom starejših občanov 4. generacije – gospodinjske skupnosti, urejen je vrtec z dvema oddelkoma, varovana stanovanja, glasbena šola, ter varstveno delovni center. Poleg osnovne socialno – izobraževalne namembnosti, je v objektu urejena tudi Tosamina prodajalna »Bela štacunca«, frizer in banka (Delavska Hranilnica).

 Kontakt

 • Naslov

  Ljubljanska cesta 3

  1270 Litija

  Slovenija

 • Telefonska številka

  01 8963 462

 • E-pošta

  ivan.matijevic@svc-litija.si

 Zadnje FB objave

11 months ago

Z roko v roki tkemo niti prijateljstva!
Združili so moći: Glasbena šola Litija-Šmartno, Vrtec Litija enota Ribica, Dom Tisje enota Litija in VDC Litija. Ta četrtek 17.5. ob 18h jih boste lahko spremljali na glasbeni pravljici Grad gradič (M. Voglar). Prireditev bo potekala v dvorani glasbene šole v Šmelcu. Vljudno vabljeni!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago

V Šmelcu je zaposleno že več kot 100 ljudi. Zaposleni skupaj z uporabniki pišejo pozitivno zgodbo medgeneracijskega sodelovanja in sobivanja.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago

Varovanci varstveno delovnega centra ustvarjajo lepe, uporabne izdelke, zelo primerne tudi za darila. Z nakupom jim lahko pomagate do kakovostnejšega življenja. Obiščite jih v Varstveno delovnem centru v litijskem Šmelcu kjer vam vse prijazno pokažejo.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago

Šmelc je dodobra spremenil podobo levega brega Litije. V ozadju železniška postaja, Predilnica Litija in Graška Dobrava.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago

Vsem občankam in občanom Občine Litija ter vsem, ki nas spremljate, čestitamo za 1. maj. Preživite praznik v naravi ob dobri hrani in dobri družbi. #Litija #NašeMesto

Vir fotografije: Občina Litija

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 13 »