O podjetju

Socialno varstveni center Litija d.o.o. je občinsko podjetje, ki ima v lasti večino Medgeneracijskega središča ŠMELC, ki se nahaja v bližini centra Litije s čudovitim razgledom na Litijski most in reko Savo v neposredni bližini železniške postaje, ter zdravstvenega doma, pošte in trgovskih centrov. Večino površin centra zaseda dom starejših občanov 4. generacije – gospodinjske skupnosti, urejen je vrtec z dvema oddelkoma, varovana stanovanja, glasbena šola, ter varstveno delovni center. Poleg osnovne socialno – izobraževalne namembnosti, se v objektu nahajata tudi frizerski salon in banka (Delavska Hranilnica d.d.)

 Kontakt

 • Naslov

  Ljubljanska cesta 3

  1270 Litija

  Slovenija

 • Telefonska številka

  040 476 578

 • E-pošta

  rok.bukovsek@svc-litija.si

 Zadnje FB objave

4 years ago

Z roko v roki tkemo niti prijateljstva!
Združili so moći: Glasbena šola Litija-Šmartno, Vrtec Litija enota Ribica, Dom Tisje enota Litija in VDC Litija. Ta četrtek 17.5. ob 18h jih boste lahko spremljali na glasbeni pravljici Grad gradič (M. Voglar). Prireditev bo potekala v dvorani glasbene šole v Šmelcu. Vljudno vabljeni!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

V Šmelcu je zaposleno že več kot 100 ljudi. Zaposleni skupaj z uporabniki pišejo pozitivno zgodbo medgeneracijskega sodelovanja in sobivanja.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

Varovanci varstveno delovnega centra ustvarjajo lepe, uporabne izdelke, zelo primerne tudi za darila. Z nakupom jim lahko pomagate do kakovostnejšega življenja. Obiščite jih v Varstveno delovnem centru v litijskem Šmelcu kjer vam vse prijazno pokažejo.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

Šmelc je dodobra spremenil podobo levega brega Litije. V ozadju železniška postaja, Predilnica Litija in Graška Dobrava.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

Vsem občankam in občanom Občine Litija ter vsem, ki nas spremljate, čestitamo za 1. maj. Preživite praznik v naravi ob dobri hrani in dobri družbi. #Litija #NašeMesto

Vir fotografije: Občina Litija

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 13 »