O podjetju

Socialno varstveni center Litija d.o.o. je občinsko podjetje, ki ima v lasti večino Medgeneracijskega središča ŠMELC, ki se nahaja v bližini centra Litije s čudovitim razgledom na Litijski most in reko Savo v neposredni bližini železniške postaje, ter zdravstvenega doma, pošte in trgovskih centrov. Večino površin centra zaseda dom starejših občanov 4. generacije – gospodinjske skupnosti, urejen je vrtec z dvema oddelkoma, varovana stanovanja, glasbena šola, urejeni so tudi prostori za varstveno delovni center. Poleg osnovne socialno – izobraževalne namembnosti, je v objektu urejena tudi Tosamina prodajalna »Bela štacunca«, frizer in banka (Delavska Hranilnica).

 Kontakt

 • Naslov

  Ljubljanska cesta 3

  1270 Litija

  Slovenija

 • Telefonska številka

  01 8963 462

 • E-pošta

  ivan.matijevic@svc-litija.si

 Zadnje FB objave

4 weeks ago

Lidija in Nika vas vabita v Tosamino Belo štacunco kjer vam bosta znali prisluhniti in svetovati. Za vas si bosta z veseljem vzeli čas in se potrudili najti rešitev za vsako vašo težavo. Vabljeni, da ju obiščete v litijskem Šmelcu.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

"Hočemo svoje morje" je bilo sporočilo ribic in ribičev, ki so jih na litijskem pustnem karnevalu predstavljali varovanci varstveno delovnega centra, ki deluje v Šmelcu. Pohvala super ekipi za izvedbo mask in udeležbo na povorki! 🎉🐟🎣👍

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Ne pospravljajte lopat, zima še ni rekla zadnje besede. 🙂 ⛄❄️

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Vabljeni na glasbeno – literarni večer ob slovenskem kulturnem prazniku, ki bo v ponedeljek, 5. februarja 2018 ob 18.30 v dvorani Glasbene šole Litija – Šmartno. V programu bodo sodelovali učenci glasbene šole, otroci iz vrtca Ribica in stanovalci doma Tisje, ob tej priložnosti pa bodo v dvorani tudi otvorili razstavo slik Gabrijele Hauptman.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Litijski pustni karneval je med slovenskimi karnevalskimi mesti zasedal posebno mesto. O množičnem obisku prireditve priča tale zapis v Ljubljanskem dnevniku iz februarja 1967: "Več kot 10.000 ljudi, med katerimi so bili tudi tujci, si je ogledalo litijsko karnevalsko povorko. Povorko so pričeli litijski veterani, nadaljevali otroci, glavna atrakcija pa je bila Mao Ce Tungova rdeča garda."

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 9 »