O podjetju

Socialno varstveni center Litija d.o.o. je občinsko podjetje, ki ima v lasti večino Medgeneracijskega središča ŠMELC, ki se nahaja v bližini centra Litije s čudovitim razgledom na Litijski most in reko Savo v neposredni bližini železniške postaje, ter zdravstvenega doma, pošte in trgovskih centrov. Večino površin centra zaseda dom starejših občanov 4. generacije – gospodinjske skupnosti, urejen je vrtec z dvema oddelkoma, varovana stanovanja, glasbena šola, ter varstveno delovni center. Poleg osnovne socialno – izobraževalne namembnosti, se v objektu nahajata tudi frizerski salon in banka (Delavska Hranilnica d.d.)

 Kontakt

 • Naslov

  Ljubljanska cesta 3

  1270 Litija

  Slovenija

 • Telefonska številka

  040 476 578

 • E-pošta

  rok.bukovsek@svc-litija.si

 Zadnje FB objave

4 years ago

Čas je, da odložimo delo in se prepustimo trenutku 🔆🍺🍮🍹
Uživajte v prostih dneh!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

Lep sončen pogled iz Šmelca. 🔆🔆
#Litija #NašeMesto

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

V Šmelcu nas je obiskala Folklorna skupina Večerna zarja - Društvo upokojencev Veliki Gaber. Poskrbeli so za veselo vzdušje in nas spomnili na stare slovenske plese in pesmi ob katerih nam je zaigralo srce.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago
Varstveno delovni center Zagorje ob Savi

S soncem obsijani smo 11. aprila v Šmelcu še uradno otvorili novo enoto varstveno delovnega centra v Litiji, ki je nastala zaradi potreb uporabnikov. Hvala vsem sodelujočim!

11. 4. 2018 smo s soncem obsijani, še uradno otvorili novo enoto zasavskega VDC v Litiji, ki je nastala zaradi potreb uporabnikov. Hvala EKIPA! Istočasno smo prejeli 3. certifikat kakovosti E-qalin in rehabilitacijski pripomoček za naše uporabnike, zbran v akciji Manj svečk manj grobov v Litiji in Šmartnemu. Hvala vsem, ki ste bili del prireditve in Rastete skupaj z zasavskimi VDC-jevci:)

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago
Fotografije na časovnici

Se še spomnite kako je bil nekoč popularen?
Vabljeni v Kavarno Tisa v Šmelcu na gosti sok s smetano. 🙂

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 3 of 13 »