O podjetju

Socialno varstveni center Litija d.o.o. je občinsko podjetje, ki ima v lasti večino Medgeneracijskega središča ŠMELC, ki se nahaja v bližini centra Litije s čudovitim razgledom na Litijski most in reko Savo v neposredni bližini železniške postaje, ter zdravstvenega doma, pošte in trgovskih centrov. Večino površin centra zaseda dom starejših občanov 4. generacije – gospodinjske skupnosti, urejen je vrtec z dvema oddelkoma, varovana stanovanja, glasbena šola, ter varstveno delovni center. Poleg osnovne socialno – izobraževalne namembnosti, je v objektu urejena tudi Tosamina prodajalna »Bela štacunca«, frizer in banka (Delavska Hranilnica).

 Kontakt

 • Naslov

  Ljubljanska cesta 3

  1270 Litija

  Slovenija

 • Telefonska številka

  01 8963 462

 • E-pošta

  ivan.matijevic@svc-litija.si

 Zadnje FB objave

11 months ago

Čas je, da odložimo delo in se prepustimo trenutku 🔆🍺🍮🍹
Uživajte v prostih dneh!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago

Lep sončen pogled iz Šmelca. 🔆🔆
#Litija #NašeMesto

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago

V Šmelcu nas je obiskala Folklorna skupina Večerna zarja - Društvo upokojencev Veliki Gaber. Poskrbeli so za veselo vzdušje in nas spomnili na stare slovenske plese in pesmi ob katerih nam je zaigralo srce.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
Varstveno delovni center Zagorje ob Savi

S soncem obsijani smo 11. aprila v Šmelcu še uradno otvorili novo enoto varstveno delovnega centra v Litiji, ki je nastala zaradi potreb uporabnikov. Hvala vsem sodelujočim!

11. 4. 2018 smo s soncem obsijani, še uradno otvorili novo enoto zasavskega VDC v Litiji, ki je nastala zaradi potreb uporabnikov. Hvala EKIPA! Istočasno smo prejeli 3. certifikat kakovosti E-qalin in rehabilitacijski pripomoček za naše uporabnike, zbran v akciji Manj svečk manj grobov v Litiji in Šmartnemu. Hvala vsem, ki ste bili del prireditve in Rastete skupaj z zasavskimi VDC-jevci:)

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago
Fotografije na časovnici

Se še spomnite kako je bil nekoč popularen?
Vabljeni v Kavarno Tisa v Šmelcu na gosti sok s smetano. 🙂

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 3 of 13 »