O podjetju

Socialno varstveni center Litija d.o.o. je občinsko podjetje, ki ima v lasti večino Medgeneracijskega središča ŠMELC, ki se nahaja v bližini centra Litije s čudovitim razgledom na Litijski most in reko Savo v neposredni bližini železniške postaje, ter zdravstvenega doma, pošte in trgovskih centrov. Večino površin centra zaseda dom starejših občanov 4. generacije – gospodinjske skupnosti, urejen je vrtec z dvema oddelkoma, varovana stanovanja, glasbena šola, ter varstveno delovni center. Poleg osnovne socialno – izobraževalne namembnosti, se v objektu nahajata tudi frizerski salon in banka (Delavska Hranilnica d.d.)

 Kontakt

 • Naslov

  Ljubljanska cesta 3

  1270 Litija

  Slovenija

 • Telefonska številka

  040 476 578

 • E-pošta

  rok.bukovsek@svc-litija.si

 Zadnje FB objave

2 years ago

Pred kratkim se je v Litiji mudil zunanji minister in predsednik stranke Desus Karl Erjavec. Seveda ni šlo brez obiska Šmelca. Ogledal si je glasbeno šolo Litija-Šmartno, varstveno delovni center ter dom starejših občanov, kjer so ga prav prijetno sprejeli. G. Erjavec je poudaril pomen medgeneracijskega sodelovanja in bil nad Medgeneracijskim središčem Šmelc navdušen.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago

Želimo vam lep podaljšan praznični vikend. Pobarvajte še kakšen pirh za nas, veseli bomo kakšne lepe slikce spodaj v komentarjih. 🐰🥚🐣😊

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Fotografije na časovnici

Modra cona ob Šmelcu velja od ponedeljka do petka med šesto in šestnajsto uro. V tem času je možno brezplačno parkiranje do 2 uri, čas prihoda pa je potrebno označiti na vidnem mestu (navedite na listič ali parkirno uro).

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Fotografije na časovnici

Glasbena šola Litija-Šmartno vas vabi na:
🎵 39. INŠTRUMENTALNO REVIJO ZASAVKIH GLASBENIH ŠOL, ki bo v sredo 28.3. ob 18h v dvorani glasbene šole Litija-Šmartno v Šmelcu. Sodelujejo učenci glasbenih šol Zagorje ob Savi, Trbovlje, Hrastnik, Laško-Radeče in domače Litija-Šmartno.
Pridno so vadili za nastope, podprite jih z udeležbo na dogodkih!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago

V Delavski hranilnici vam potrošniški in stanovanjski kredit nudijo BREZ STROŠKOV ODOBRITVE!
Akcija velja za komitente banke do 31.5.2018 samo v poslovalnici Delavske hranilnice v Litiji. Obiščite jih v Šmelcu na Ljubljanski cesti 3.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 4 of 13 »